sâmbătă, 5 ianuarie 2013

District 187

Ca să continuam lista jocurilor "FREE TO PLAY" am să vă prezint:



District 187 este un joc dezvoltat de NetMarble si CJ games. Este un joc de acțiune ,prezentând lupta dintre poliția SWAT și Gangstari.

Ambele echipe au la dispoziție mai multe moduri pentru a se duela:

  • Capture the flag
  • Bank robbary
  • Team Deathmatch
  • Bomb
Ai la dispoziție doua clase :

  1. Assult - Armele tale fiind SMG-uri , pistoale .
  2. Commando - Ai la dispozitie o gamă de snipere si clasicele pistoale.


Despre gameplay-ul jocului pot spune că este unul destul de reușit daca iți plac jocurile gen "Call of Duty". Reculul armelor fiind nu foarte supărător dăcă ai mai jucat astfel de jocuri și ințelegi faptul că nu poți 30 de gloante intr-un singur punct.
Ca arme excelente, dar cu un recul ce lasă puțin de dorit, vei putea achiziționa, din joc , pentru una sau trei zile, un AK74 pe care il poți modifica după propiul plac , prin ai pune un încărcător mai mare sau ai pune un silentios păna la ai pune un tatuaj pe acesta.
Serverele pe care poți juca sunt împărțite în zone care la rândul lor sunt împarțite în servere generale , astfel încât teoretic , cei din America nu pot juca cu Europenii , pentru a evita lagul doar că asta se întâmplă doar teoretic. Practic unii jucători intră pe servărele din alte zone pentru a avea lag și să fie mai greu de lovit, "Fiecare pădure are uscăturile sale"

Pentru a vă înregistra și pentru a putea juca DISTRICT 187 click AICI!

Gameplay

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu