vineri, 4 ianuarie 2013

Battlefield HEROES!

Salut ,
          Am hotărât să deschid un blog cu și despre jocuri,

Pentru început am de gând sa vă prezint un joc pe care il pot juca toate clasele de Gameri.


 Battlefield Heroes (BFH) este un joc Cartoon-style, de actiune,  dezvoltat de DICE initial, acum dezvoltate de Easy-Studios și publicat de EA pentru Microsoft Windows.

Jocul este mai puțin pretențios din punct de vedere a cerințelor decât jocurile anterioare ale seriei pentru a crește baza de audiență.

 BFH este un joc "Free To Play" ceea ce înseamnă ca doar vă face-ți un cont și nu este necesară piratarea jocului pentru a putea să-l jucați.

 Mecanica jocului constă în bătălia dintre două echipe Royal și National. Bătălia are loc în perioada celui de-al doilea război mondial , Royal fiind defapt America și National fiind Germanii.
 Tu ca nou utilizator iți creezi un nou "Erou" alegându-ți clasa din care vrei să faci parte precum și echipa. Iți poți alege din trei clase. Soldier , Gunner și Commando , fiecare având avantajele și dezavantajele sale.

~ Soldier - Armele tale de bază fiind SMG-urile , ai acces la abilități foarte folositoare in echipă dar nu numai. Este cel mai balansat clas din punct de vedere al HP-ului și abilitați. De asemenea este perfect pentru începători. 
~ Gunner - Ești un "tank uman" având ca armă de bază un minigun cu aproximativ 110 gloante. Dezavantajul tău este că te miști extrem de lent.
~ Commando - Dacă ești un bun camper, aici e de tine; ai un sniper și un cuțit și cu abilitățile tale poți omorâ un Gunner în mai puțin de 5 secunde. Dacă abia acum începi să joci nu cred că este cel mai indicat pentru începători.

Cele două echipe au la dispoziție trei gamemoduri pentru a ajunge la victorie.
  • Team Deathmatch - Prima echipă care ajunge la 50 de killuri castigă.
  • Capture The Flag -  Ai la dispoziție 10 minute pentru a captura de 3 ori steagul advers.
  • Rocket - Prima echipă care ține în posesia sa racheta timp de 5 minute castigă. 


Pentru a vă creea un cont și pentru a putea juca acest joc dați un click AICI.

Mai jos puteti gasii unul din cele mai reușite video-uri din acest joc. ENJOY!
De asemenea editul este superb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu