luni, 27 ianuarie 2014

Hearthstone

Întâi și întâi vreau să anunț că am revenit și că sunt gata să scriu toată ziulica pentru voi și că voi posta cat de mult posibil, date legate de jocuri, în special "Free To Play".

Dacă vrei să-mi urmărești activitatea nu doar în domeniul pe care-l cunosc cel mai bine, jocurile, am creeat un blog, care îmi este principal (About Games este secundar, șhh nu mai spune la nimeni) și anume Pălăria Veche.

Hearthstone


Așteptarea s-a terminat! Unul din cele mai așteptate jocuri free to play și-a deschis porțile în versiunea beta în Europa și este un real succes.

Hearthstone este un joc de cărți cu monștri din Warcraft, cărți de magie și așa mai departe.
Jocul necesită strategie și îndemânare, cunoașterea cârților având un rol foarte inportant cât și momentul în care decizi să le pui pe teren, mai precis, nu puterea deține controlul ci strategia.
Jocul este extrem de molipsitor, într-o direcție bună și asemeni jocurilor de strategie, să nu te mire dacă ai să pierzi noțiunea timpului.

Din punct de vedere al gameplay-ului, Harthstone este făcut mănușă pentru toate clasele de gamerii de la mic la mare, ne fiind nevoie să citești un manual de instrucțiuni ca cele de programator, ajungându-ți un mouse mai de doamne ajută, ca dupa un meci, două, să înțelegi mecanica jocului.





Cum pot face rost de joc ?


Ca să poți să te joci, vei avea nevoie un cont pe site-un official, (click aici). După ce ai făcut asta, nimic mai simplu, apeși pe butonul mare și mov pe care scrie "Play for Free"

Acestea fiind spuse, eu vă urez distracție plăcută și vă las în compania lui IOBAGG care o să joace un duel, de dragul prezentării.